5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Featured billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Sponsoreret

Den gør-det-selv revolutionen indenfor elektronik har sat sit præg på internettet, nu hvor tusindvis af entusiaster allerede bygger deres egen hardware. Denne tendens er ikke kun rettet mod computere og robotter, man kan også bygge sine egne elektroniske musikinstrumenter.

I denne artikel giver vi en liste over forskellige synthesizere med open access til både deres hardware og software. God fornøjelse.

PreemFM2

post billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner PreemFM2 - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Dette er en af de mest berømte open source synthesizere med polyfonisk frekvensmodulation. I virkeligheden består den af fire uafhængige synths, der arbejder sammen i et lille kabinet, hvilket er rigtig godt i betragtning af, at det er open source.

Hver af disse synths har syv moduleringskilder, en robust arpeggiator, der er perfekt til at skabe drømmeagtige tonerækker, en effektspalte og en gate effekt i slutningen af kæden. De kan afspilles kombineret eller separat gennem MIDI signalering.

LushOne

post billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner LushOne - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Denne synthesizer, som er designet af Lush Projects, forbinder små og virkelig billige synth moduler for at skabe god lyd ud af stort set ingenting. Oscillatorer, filterkombinationer og lydformende lommer er en del af kæden, som er forbundet med små patchledninger.

Den skal monteres på en god base, og den ser upoleret ud. Den endelige enhed har to digitale oscillatorer, der giver brugeren masser af kontrol, alt sammen kombineret med fem bølgeformer sat sammen med et ganske godt analogt filter. Selvom du måske synes, at det lyder lidt for simpelt, så virker den faktisk ret godt.

Shruthi

post billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner Shruthi - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Denne hybrid af en digital og en analog monofonisk synthesizer, som er skabt af Mutable Instruments, har en kraftig 8-bit chip med to oscillatorer og en subfrekvensoscillator, som måske får dig til at tro, at den er lidt begrænset.

Men dens funktionsevne er mere end hvad den normale bruger ville tænke. Det er helt sikkert et plus.

Selv om du måske tror, at disse to kun kan lave firkantede bølger, kan den digitale del af emballagen håndtere wavetable syntese og andre gode tricks, herunder bit-crushed lyde og formatsyntese. Alle burde have sådan en.

LittleBits Synth Kit

post billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner LittleBits Synth Kit - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Dette er en af de mest, om ikke den mest berømte open source synth-pakke, og det er der en grund til. Den er designet af LittleBits med hjælp fra Korg, og den indeholder et bredt udvalg af fuldt modulære små synths, der giver brugerne mulighed for at skabe rigtig gode lyde fra de grundlæggende værktøjer.

Et filter modul, et dobbelt oscillatormodul, en grundlæggende lomme, en rigtig sød lille sequencer, og endda et tastatur er en del af pakken, men der er meget mere. Det er en virkelig cool værktøjskasse til alle toneentusiaster.

Den kan forbindes med andre LittleBits-synthesizere, da de alle bruger samme platform.

Anode

post billede 5 gør det selv synthesizere og deres funktioner Anode - 5 gør-det-selv synthesizere og deres funktioner

Denne synthesizer designet af Meeblip, er på vej op som noget af de bedste gør-det-selv hardware. Ligesom Shruti er det en hybrid digital og analog monofonisk synth, men denne her kombinerer firkantede bølger med et ret godt analogt filter, der gør det til et godt lydværktøj til mange projekter.

Selvom du måske synes, at det er for meget at begynde at opbygge sine egne synths, opfordrer vi til at udleve din teknologiske side og give det en chance. Hvem ved, måske bliver du bidt af det.

Relaterede indlæg