3 tips til en animationsvideo, der virker

dec1 5 - 3 tips til en animationsvideo, der virker

Sponsoreret

At markedsføre sig selv med hjælp fra videoer er uden tvivl noget, der fortsætter med at trende hos virksomheder. Og dette er der en god grund til! Videoer fanger din målgruppe, genererer potentielt mere salg og giver mulighed for, at kunder hurtigt får et indblik i, hvad dit produkt går ud på.

Men markedsføring med hjælp fra videoer har sine udfordringer. Leverer dit brand et produkt eller en tjeneste, der er abstrakt eller svært at fange med et kamera? Forsøger du at visualisere data og statistikker? Er konceptet for dit projekt for krævende til, at du kan optage en video, der holder sig inden for dit budget?

Det er her, at animationsvideoer kommer ind i billedet. Animation giver dig mulighed for at være mere kreativ med dit produkt og præsentere din virksomhed.

Tips til at lave en animationsvideo

At lave en animationsvideo, der virker, kræver en del. Du skal nemlig være sikker på, at dit budskab formidles på bedst mulig vis. Følg disse 3 tips og du er på vej til at lave en god animationsvideo:

1. Få styr på dit storyboard, inden du går i gang. Find ud af, hvordan ”historien” skal fortælles og lav et manuskript, før du starter med animationerne.

2. Brug ikke for mange elementer på skærmen på samme tid. Jo flere elementer, jo sværere bliver det at følge med i videoen.

3. Beskriv produktets fordele og ikke funktionerne. For en kunde er det vigtigere at vide, hvad netop dit produkt tilbyder af fordele fremfor funktionerne. Få hjælp til at lave en animationsvideo, der virker, hos Webdwarf.dk.

Relaterede indlæg