3D-print årets julegave

pexels andrea piacquadio 3769721 scaled - 3D-print årets julegave

Sponsoreret

Julen nærmer sig, og det er bestemt ikke altid nemt at finde på gode julegaver til dine nærmeste. Nogle gange kan det føles som om, at man køber julegaver, bare fordi man skal og ikke fordi, det forårsager nogen egentlig glæde. Derfor er det sommetider lidt påtaget med julegaver.

Gør noget anderledes i år

Du kan gøre noget anderledes i år og printe alle dine julegaver med en raplas 3D printer. Det er både sjovt for dig, at finde på ting du kan 3D printe til dine familiemedlemmer, og de vil helt sikkert også elske, at få en så personlig gave af dig.

Her får du nogle gode idéer til ting, du let kan 3D printe.

Sjove figurer

Hvis du er kreativ, kan du tegne og designe nogle sjove figurer, der illustrerer den person, der skal have gaven.

Du kan også lave en miniature version af genstande eller ting, som modtageren er rigtig glad for. Hvis han eller hun for eksempel elsker lagkage, kan du 3D-printe en lille lagkage.

En vase

Du kan også 3D printe en vase og sætte dit helt eget præg på vasen. Det er både en sjov og ganske brugbar gave for personen, der modtager den.

Det er også muligt at printe en krukke og købe en sød plante, der passer til, og give sættet i gave.

Personens yndlingsdyr

Du kan 3D printe en hund, en hest, en bjørn og en elefant – i lille størrelse, naturligvis. Det er en god gaveidé, for du kan jo 3D-printe præcis det dyr, som modtageren holder mest af. Den idé er både sød og personlig.

Smykker

Hvis du er kreativ, kan du 3D-printe et smykke som armbånd eller en ring. Det kræver, at du har lidt sans for design, men så er det også lige til!

 

 

Relaterede indlæg