4 former for leasing du måske ikke kender

erik mclean UlQE9rNwXHQ unsplash scaled - 4 former for leasing du måske ikke kender

Sponsoreret

At lease en bil kan være en god og billig smutvej til at kunne køre rundt i din drømmebil. I Danmark har vi ekstremt høje afgifter på alt, hvad der har noget at gøre med store biler. Det betyder, at drømmen om en brutal, tysk vogn kan synes fjern. Derfor er leasing en populær form finansiering af store biler.

 

Her giver vi dig en intro til fire leasingtyper, du måske ikke kendte i forvejen.

 

Flexleasing

Flexleasing af bil er den leasingform, man også kalder finansiel leasing. Flexleasing er egentlig en finansieringsform, hvor du deler registreringsafgiften op i mindre bidder. Det smarte ved flexleasing er, at det kun bliver billigere jo ældre bilen er. For biler der er ældre end 36 måneder, skal du kun betale en halv procent af registreringsafgiften om måneden.

 

Korttidsleasing

Korttidsleasing er ideelt til dig, der gerne vil køre en fed cabriolet om sommeren, men ikke ønsker at betale for at have bilen stående i carporten om vinteren. Leasingformen bliver også kaldt sæsonleasing, da den åbner for muligheden for at skifte bil som årstiderne skifter. Så kan du altid køre sportsvogn om sommeren, og firhjulstrækker i vintermånederne.

 

Splitleasing

Splitleasing er til dig, der kører mange kilometer i forbindelse med arbejdet. Her kan du nemlig tegne to leasingkontrakter: en til dig og en til din virksomhed. På den måde betaler virksomheden for alle de kilometer, du kører i erhvervsmæssige årsager, hvorimod du selv betaler, for de kilometer du kører i privatregi.

 

Operationel leasing

Operationel leasing vil de fleste kende som værende den mest almindelige leasingform. Det er en leasingform, hvor alle udgifter til bilen er samlet under én betaling – nemlig den månedlige ydelse. Herfra skal du ikke bekymre dig om dyre værkstedsregninger. Efter endt leasingperiode kan du aflevere bilen tilbage.

Relaterede indlæg