Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc’en?

Featured billede Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pcen - Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc'en?

Sponsoreret

Det er let at opsætte en hjemmebiograf-pc, og hardwaren er ikke dyr, kan det være en tung opgave for de fleste brugere at vælge det rigtige front-end interface til at køre den, og de mest kræsne vil installere dedikeret software.

Vi testede mange forskellige softwareplatforme og applikationer og kom frem til denne liste. Vælg en af disse afhængigt af din hardware og hvad du har brug for.

Windows Media Centre

post billede Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pcen Windows Media Center - Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc'en?

Selvom elite-brugere ikke engang vil overveje denne mulighed, er det stadig det interface til en hjemmebiograf-pc på markedet, som er nemmest at sætte op. Det kan køre på næsten al hardware og kan optage fra tv’et. Det har ikke længere mulighed for DVD-afspilning, hvilket kan få nogle mennesker til at holde sig væk.

Media Portal

post billede Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pcen Media Portal - Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc'en?

Media Portal er et gratis front-end hjemmebiograf-pc interface, som har en bred vifte af funktioner. Det vil tage mere tid til opsætningen end de fleste andre i denne liste, men det er det hele værd. Det leveres med kæmpe codec pakker og tredjeparts software. Det understøtter open source operativsystemer og tilbyder også mange flotte grænseflader.

Plex

post billede Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pcen Plex - Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc'en?

Dette er nok den kraftigste og mest ressourcekrævende hjemmebiograf-pc front-end software til rådighed på markedet. Plex er ikke engang et selvstændigt program; det er et komplet medieafspilningsplatform, der skal sættes op med en app.

Selvom funktionslisten er gigantisk, kan det for nogle være lidt af en udfordring at få det hele til at virke, nøjagtig som du vil have det til at virke.

OpenELEC

post billede Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pcen OpenELEC - Hvilket interface er bedst til din hjemmebiograf på pc'en?

Dette selvstændige mediestreamingsoperativsystem fra Xbox Media Center er designet til at omdanne enhver Xbox til en mediestreamer og afspilningsenhed. Open Embedded Linux Entertainment Center kan afspille stort set alle slags mediefiler der findes, og installationen er ret nemt. Menuerne er virkelig intuitive, og det er open source.

Vær ikke bange for at vælge et, da de alle vil virke fint, hvis man bruger tilstrækkelig tid til installation og opsætning. Der er altid Windows Media Center, hvis du bare vil trykke på play.

Relaterede indlæg