De bedste boligområder i Aarhus

julius yls NXVMRWGgCfg unsplash scaled - De bedste boligområder i Aarhus

Sponsoreret

Har du planer om at finde en bolig i Aarhus? Danmarks 2. største by har selvfølgelig mange lækre boligområder at byde på, men hvad opfylder dine krav? Vi har lavet en guide over de bedste boligområder i Aarhus, så du ved, hvor du skal kigge!

Hvilke boligområder findes der?

I hjertet af Aarhus C

Hvis du elsker liv og underholdning, så er det her stedet for dig! Det vrimler med mennesker, og du kan godt blive udsat for larm i weekenderne, da det også er her mange af byens barer og diskoteker findes. Til gengæld træder du lige ud i det ægte byliv, når du går uden for døren.

Øgadekvarteret

Øgaderne rummer af hyggelige boliger og lejligheder – mange af dem er så gamle, at de stammer helt tilbage fra starten af det 19. århundrede. Her er du fortsat tæt på byen, men samtidig også botanisk have, som byder på de grønne områder. Øgaderne er rolige og præget af børnefamilier.

Frederiksbjerg

Her får du brede boulevarder og torve med ugentlige markeder. Når du går rundt i gaderne vil du opleve smuk arkitektur, og du finder helt sikkert flere fine byhuse og herskabslejligheder i dette område.

Latinerkvarteret

En del af hjertet af Aarhus C – men på sin helt egen måde. Her får du brostensbelagte gader, lokale forretninger og hyggelige caféer. Er du til gengæld bilejer, er dette ikke det bedste område.

Ceresbyen

Aarhus er kendt for det ikoniske Ceres-bryggeri, som lukkede tilbage i 2008. Nu er der bygget nye boligområder op omkring, som stadig bevarer de gamle og fine facader. Ceresbyen er noget for dig, hvis du er til studieliv, fester og glade dage.

Aarhus Ø

Havnen i Aarhus har gennemgået en stor transformation, og nu er den præget af moderne bygninger med fede lejligheder. Der bliver stadig bygget en del i området, men du har til gengæld større muligheder for havudsigt.

Trøjborg 

Her kommer du et stykke udenfor midtbyen, men til gengæld bliver Trøjborg kaldet byen i byen. Her er du tæt på både skov og vand, og du finder et utal af hyggelige caféer, shoppingmuligheder og endda en biograf.

 

Er du mere til parcelhusområderne? Så skulle du endelig tage et kig på Åbyhøj, Viby J, Højbjerg eller Risskov. Er du klar til at lede videre? Så kontakt en ejendomsmægler i Aarhus og kom i gang!

Relaterede indlæg