Derfor er fastnettelefonen stadig relevant

pexels negative space 33999 scaled - Derfor er fastnettelefonen stadig relevant

Sponsoreret

Fastnettelefon? Du må da være sindssyg. Hvis du også sidder med de tanker nu, bebrejder jeg dig ikke. Den er håbløs umoderne, men alligevel har den sin berettigelse i de danske hjem, og her er hvorfor:

 

Mindre stress

På de fleste smartphones kan man tjekke sin ugentlige skærmtid. Den er for de flestes vedkommende skræmmende høj. Og det er ikke så underligt, når vi konstant får notifikationer fra Facebook, Ekstra Bladet og Instagram. Det undgår man med sin fastnettelefon, da den kun tjener et formål: at ringe.

 

Det var vel også derfor, du i sin tid købte telefonen?

 

På den måde kan du nemt smide din smartphone i en skuffe, når du kommer hjem fra arbejde, og fokusere på andre ting. Det kunne være en god bog.

 

Altid samme plads

Du kan høre din telefon ringe afdæmpet fra et sted, men hvor? Du flår puderne af sofaen for at grave efter telefonen. Det er et vigtigt opkald. Som en hund der graver huller på stranden, graver du dig dybere ned, og tekstilerne flyver om ørene på dig. Og der. Der er bunden af sofaen. Men ingen mobil.

 

Det er et dybt frustrerende scenarie, som mange kan genkende.

 

Pssst, kom her. Ja, lidt tættere: Det problem undgår du helt med en fastnettelefon.

 

Telefonen har altid sit faste sted i hjemmet. Så næste gang du venter et vigtigt opkald, og du kan høre telefonen kime fra den anden ende af hjemmet, ved du præcis, hvilken retning du skal løbe i.

 

Også til de svage

Er du svagtseende eller har nedsat hørelse, har en smartphone nok aldrig været dig. Mange fastnettelefoner kommer med forstørrede knapper eller høj lyd, der er kompatibel med de fleste høreapparater. Så kan alle være med, og du kan igen få glæde af telefonen.

Relaterede indlæg