Derfor skal du bruge perlite

pexels pixabay 414765 scaled - Derfor skal du bruge perlite

Sponsoreret

Perlite er et fantastisk materiale, de færreste desværre kender til. Perlite tager form som små, hvide sten, der nærmest ligner grus fra legepladsen. Den lille sten er udvundet fra vulkaner og opstår derfor helt naturligt. Brugen af naturprodukter gør også, at der ikke er brug for kemikalier til fremstilling af perlite.

 

Perlite er, hvad man betegner som amorft, hvilket vil sige, at det ikke skader mennesker. Med sin alsidige brugsmuligheder er det en fordel, for du kan have perlite rundt omkring dig i hele huset.

 

Miljøvenligt

Da der er tale om naturprodukter, der laves uden brug af kemikalier, er stoffet derfor meget miljøvenligt. Men det er også miljøvenligt, da materialet fungerer fantastisk som isolerende middel i både vægge og gulv. Desuden udgør perlite en stor del af fyld til byggeprodukter, så man kan skære ned på forbruget af miljøskadelig cement.

 

Der er ingen spildprodukter ved perlite alle størrelser og densitet kan bruges. Også mere end en gang. Perlite har nemlig også den fordel at være hundrede procent genanvendeligt.

 

Nordisk perlite har som den eneste producent af perlite udviklet et anlæg, der genanvender næsten al den varme, der måtte opstå ved produktion. Den overskydende varme sender de rundt til huse i deres lokalområde.

 

På den baggrund gør Nordisk Perlite deres for at bidrage til den grønne omstilling, og skåner klimaet mest muligt.

 

Dyr og planter

Den natur man måtte have i hjemmet, kan også drage fordel af perlite, da det kan bruges til flere formål. Perlite fungerer fantastisk til at plante stiklinger i. Her er masser af luft, og rødderne skal ikke bruge meget energi på at trække vand ud af jorden. Har du et akvarium fungerer et perlite-filter fantastisk, og er, som du kan læse tidligere, bedre for miljøet, end mange andre filtre på markedet.

Relaterede indlæg