Derfor skal du leje frem for at eje

rodan can 6cqJPeTIuls unsplash scaled - Derfor skal du leje frem for at eje

Sponsoreret

Hvis ikke du selv har prøvet kræfter med leasing, så har du med garanti hørt eller læst om det – og her får du yderligere 3 fordele, som du kan få glæde af, hvis du vælger at lease din næste private bil. Du kan både lease som privatperson og som erhvervsdrivende – men her har vi fokus på de fordele, der ved at lease som privat.

3 fordele ved at privatlease

Når du leaser en bil, så beholder du alle de favorable fordele ved at være bilejer, mens du samtidig slipper for de tidskrævende forpligtelser og uforudsete udgifter, der er forbundet med at eje en bil. Ved leasing betaler man et fast månedligt beløb, som estimeres ud fra hvilken bil du vælger, antallet af kilometer og kontraktens løbetid. Ønsker du eksempelvis leasing af en BMW, så kan du læse mere om mulighederne gennem Findleasing.nu.

Du kan glæde dig over:

  • Betal en estimeret fast månedlig afgift – og derudover kommer kun brændstof, forsikring og grønafgift.
  • Reparation og service er inkluderet i prisen. Det er med andre ord slut med de uforudsete udgifter, der kan være forbundet med at eje en bil.
  • Du undgår tab i værdi, når du skal af med din bil igen. Og så slipper du desuden for besværet med at sælge den.

Er der slet igen ulemper forbundet med leasing, tænker du måske? Og jo, der er da enkelte punkter, der ikke er favorable ved at eje. Når leasingperioden er slut, har du med privatleasing ikke mulighed for at købe bilen, så her er du mere eller mindre tvunget til at lave en ny aftale. Derudover så kan du ikke trække renteudgifter fra i skat, når du leaser.

Relaterede indlæg