Derfor skal du vælge en t-shirt med v-hals

pexels karolina grabowska 7681198 scaled - Derfor skal du vælge en t-shirt med v-hals

Sponsoreret

Vi har alle vores helt egne præferencer, når det handler om at vælge en ny t-shirt. Nogle kan bedst lide de stramtsiddende modeller, mens andre syntes at de løse t-shirts, føles bedst at have på. Det samme gælder halsen på din t-shirt, for her er mange mænd også ofte enten til det ene eller det andet, nemlig til en t-shirt med rund eller v-hals. 

 

Bær din t-shirt med v-hals med stil

De smarte v neck t shirts er et must, egentlig fordi de er super smarte til langt de fleste outfits. Har du den eksempelvis under en skjorte, og vælger du at knappe den øverste knap op, så vil halsen på din t-shirt ikke kunne ses, og den er derfor helt perfekt til at bære under skjorten. 

 

En v-halset t-shirt er også et godt valg til dig, der gerne vil skabe en illusion af din længde og højde. Er du en større mand, og synes du nogle gange at din hals virker lille og tyk i forhold til resten af din overkrop? Så kan du med fordel vælge at bruge en t-shirt med v-hals, V-halsen vil nemlig få din hals til at virke længere, end den i virkeligheden er. 

 

På teejays.dk kan du finde et stort udvalg af lækre t-shirts, som alle er designet med en flot v-hals – og hvem ved, måske ender du endda med at købe hele shoppen, fordi det kan være svært at vælge blandt de mange forskellige styles? 

 

Relaterede indlæg