Det bør du vide ved valg af kokkejakke

pexels tirachard kumtanom 887827 - Det bør du vide ved valg af kokkejakke

Sponsoreret

En kokkejakke er måske det mest karakteristiske stykke af kokkens uniform sammen med den klassiske kokkehue. Kokkejakker tjener et væld af formål, da de både skal give komfort, beskytte mod elementerne i køkkenet, opbevare væsentlige køkkenredskaber og meget mere.

Hvis du planlægger at købe en ny kokkefrakke i den nærmeste fremtid, er der flere ting, du skal tænke over.

 

Vælg en funktionel kokkejakke

Før du begynder at tænke over, hvordan din kokkejakke skal se ud, skal du huske på, at den skal være funktionel. Kokkejakker er et karakteristisk stykke påklædning, der hjælper med at skelne mellem kokke, køkkenmedhjælpere og tjenere.

Samtidigt beskytter de kokke fra de mange farlige elementer i køkkenet. Sikkerhed og funktionalitet er derfor det første, du skal overveje. Det skal være en kokkejakke, der er lavet af kvalitetsmateriale, mens du ligeledes skal have plads til at opbevare redskaber, du ofte bruger.

 

Hvordan skal din kokkejakke se ud?

Når du finder en kokkejakke i høj kvalitet, der er både funktionel og sikker, skal du overveje, hvordan den skal se ud. Hvid er den traditionelle farve, fordi den formidler renlighed og professionalisme.

Mens en hvid jakke er det traditionelle valg, behøver du ikke nødvendigvis at overholde dette medmindre, at det er en dresscode på dit arbejde. I stedet kan du vælge en kokkejakke i en anden farve eller endda med et mønster. Har du frit valg, kan du vælge den jakke, du føler er den rigtige farve for dig og din arbejdsplads.

Relaterede indlæg