Det skal du gøre med dine skodder i naturen

pexels pavel danilyuk 8552096 scaled - Det skal du gøre med dine skodder i naturen

Sponsoreret

Du kender sikkert alt til at spankulere rundt i landets skove. Det er dejligt at komme lidt hjemmefra og se, at vores smukke, danske natur stadig står, som sidst vi så den. Men det at gå rundt under åben himmel giver også en mulighed for at gøre, hvad man egentlig ikke må på mange offentligt tilgængelige steder: ryge.

 

Åh ja, hvor kan det være rart at gå rundt og nyde naturen med en brændende cigaret mellem læberne. Det er livsnydelse på et nyt niveau. Men sådan en cigaret er jo af begrænset levetid, og ved dens ende har man skiftet status fra ryger til skraldebærer. Det forbandede lille skod kan jo ikke bare kyles i skovbunden, og det er sjældent, at naturstyrelsen gider sætte skraldespande op. Så hvad gør man, for at komme af med skoddet? Her er et par bud:

 

Drop skoddet

Simpelthen. Her siger jeg selvfølgelig ikke, at du skal droppe rygningen – det ville være åndssvagt. Men skift til en form for rygning, der ikke skaber cigaretskodder. For de findes. Så mit råd: skift din smøg ud med en E smøg. En E smøg kan holde længe, og når du er færdig med at ryge på den, slukker du den og lægger den tilbage i lommen. Helt uden skod.

 

Få en beholder

Der findes en perlerække af flotte lommeaskebægere. Nogle er endda lavet af sølv. På den måde har du din egen lille skraldespand med i skoven, som du altid kan tømme, når du kommer hjem. Det holder lommen fri for aske og samvittigheden ren for skovsvineri.

 

Hvis det bliver lidt for flashy til dig, kan en frysepose også gøre jobbet. Her er det bare vigtigt, at du slukker gløden helt, så du ikke brænder hul i din lomme.

Relaterede indlæg