Det skal du overveje ved køb af en ekstern harddisk

jc gellidon 56eqH9opaUU unsplash - Det skal du overveje ved køb af en ekstern harddisk

Sponsoreret

Vi får altid at vide, at det er vigtigt at gemme al din data, dine billeder og dokumenter i skyen, da det er mere sikkert. Men hvad sker der, når dit internet går ned, og du har brug for adgang til dine værdifulde oplysninger? Du kan ikke hente det fra skyen.

Derfor er vigtigt at have en ekstern harddisk i høj kvalitet. Men hvordan ved du, hvilken en du skal vælge? Der er flere faktorer, du skal overveje, hvilket kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg.

Opbevaringskapacitet
Opbevaringskapaciteten er nok den vigtigste faktor, du skal overveje, når du køber en ekstern harddisk. Det er ligegyldigt, at du køber en hurtig og sikker ekstern harddisk, hvis den ikke har nok lagerplads til dine behov. Det gør nemlig, at du slet ikke har kapacitet nok til at gemme alle de oplysninger, du har brug for.

Når det er sagt, behøver du heller ikke at betale dyre domme for et produkt, hvor du aldrig kommer i nærheden af at bruge al lagerpladsen. Så hvilken størrelse skal du vælge?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Skal du blot opbevare dokumenter og billeder, skal du ikke købe en ekstern harddisk med masser af plads i forhold til, hvis du skal gemme videoer, film, mapper og så videre.

Overførselshastighed
Lagerpladsen er ikke alt, selv når det kommer til eksterne harddiske. Overførselshastigheden er også utrolig vigtig. For hvis du overfører mange filer og billeder frem og tilbage regelmæssigt, behøver du ikke vente i lang tid med den helt rigtige model.

Relaterede indlæg