Din annonce her

Featured billede Din annonce her - Din annonce her

Selvom Mikmo startede som en lille blog lavet af en it-kandidat og skrevet bare for sjov og med plads til at diskutere emner hun elskede, er den nu vokset sig til et stort projekt med mere end 15 personer involveret i syv lande.

Vi mener, at teknologibevidsthed er et af hjørnestenene i et virkelig produktivt samfund, da det ved at kende vores værktøjer vil sætte vores kreativitet i gang. Med tanke på det er vi gået helhjertet ind i projektet og bruger alle vores evner og talenter på at få det til at vokse så meget som muligt.

Det går godt, men vi har hele tiden brug for flere midler, så vi kan gøre projektet endnu større. Vi tilbyder en bred vifte af annonceplaner til alle slags virksomheder, som ønsker at maksimere deres eksponering, mens de kommer i forbindelse med det teknologi-orienterede publikum.

Det store publikum, som vi servicerer på vores hjemmeside, er ivrige efter at høre fra alle slags serviceudbydere og udstyrsproducenter, der vil annoncere på vores hjemmeside.

Siden 2015 er vores eksponeringsniveau steget hurtigt på grund af vores ekspertise indenfor marketingstrategier, og vi ønsker at dele det niveau af engagement med vores partnere og sponsorer ved at bruge vores platform som den vigtigste indtægtskilde til vores projekt.

Vi har flere markedsføringsplaner som din virksomhed kan vælge imellem, så hvorfor ikke begynde at nyde fordelene ved at have vores projekt bag dit brand. I er velkomne til at kontakte os, når I vil, og vi vil behandle jeres forespørgsel og vende tilbage lynhurtigt.