Drømmer du om et rygestop? Her er løsningen

Vapor From An E Cig User   Vape Pen   Vaporizer 15818510247 scaled - Drømmer du om et rygestop? Her er løsningen

Sponsoreret

Rygestop handler i bund og grund om at ændre vaner. Derfor er e-cigaretter et af de mest effektive midler mod at stoppe med at ryge. Find et stort udvalg af e-cigaretter hos elekcig. 

Er du ryger, så kender du også følelsen af at sidde og vente på den næste smøg-pause. Der er mange ting forbundet med det at ryge smøger, men meget af det handler om vaner. Og det smarte ved en e-smøg er, at du ikke behøver at ændre vaner for at stoppe med at ryge. Du kan blot skifte cigaretten ud med noget andet. Og det er lige præcis derfor, e-cigaretten er lavet.

Selvfølgelig er der for mange et element at nikotinafhængighed i rygning. Det er trods alt et afhængighedsskabende middel. Men rygning handler også rigtig meget af at være afhængig af nogle bedste vaner og rutiner. Cigaretter er for rigtig mange rygere forbundet med afstressning, pause, ro, hygge eller selskab. Alt efter hvor meget, du ryger. Derfor vil afhængigheden for mange ligge i vanerne, og det vil være dem, det er svært at kvitte. Og derfor er det vigtigt at tænke i alternativer til de vaner. Og et af de nemme alternativer ville netop være at udskifte en smøg med en e-smøg, for så er forandringen meget lille. Du får stadig dine pauser, din ro eller hvad du har brug for, du ryger bare på noget andet.

Du kan få elektriske cigaretter både med og uden nikotin, så hvis du er meget afhængig af nikotinen, så kan du godt stadig få det behov tilfredsstillet.

Relaterede indlæg