Er du kommet til skade på jobbet?

pexels rodnae productions 6520104 scaled - Er du kommet til skade på jobbet?

Sponsoreret

Ulykker kan ske – også på arbejdspladsen. Men hvis du er så uheldig at komme til skade på jobbet, så er det din arbejdsgivers eller læges ansvar at melde det, så du kan få en eventuel erstatning. Men hvad er en arbejdsskade? Du kan både komme til skade pludseligt – for eksempel hvis du falder ned ad trappen eller slår dig på et værktøj, men du kan også få rygskader eller andre skader i kroppen, fordi du ikke arbejder under de rette forhold. Begge dele hører under begrebet arbejdsskade og skal straks registreres hos lægen, skadestuen eller lignende.

Hvis skade er sket på baggrund af en anden persons handlinger, kan du få erstatning ved hjælp af deres forsikring. Dog kan du også få arbejdsskadeerstatning i andre tilfælde.

Når uheldet er ude, kan det være en god idé, at du allierer dig med et advokatfirma, som kan sikre, at din sag er anmeldt korrekt samt varetage al kommunikation. På den måde behøver du ikke bekymre dig om dette, imens du er syg.

Et advokatfirma kan ligeså hjælpe dig med, om du skal søge erstatning, og hvilken erstatning som er fair.

De færreste har godt styr på rettighederne i forhold til erstatning og lignende. Derfor vil vi altid anbefale dig, at alliere dig med en advokat fra start, uanset hvad din skade er. På den måde er du sikker på, at du får det optimale ud af din sag, samt du har en person, som du kan sparre med i forbindelse med alle de forhold, der ligger op af skaden.

Relaterede indlæg