Et online salgsværktøj til alle behov

you x ventures Oalh2MojUuk unsplash scaled - Et online salgsværktøj til alle behov

Sponsoreret

Hos GetAccept finder du et online b2b-salgsværktøj, der kan skabe overblik, optimere processer og ikke mindst rykke dig og din virksomhed tættere på både eksisterende og nye potentielle kunder. Ideen er at være dén online platform, hvor alt b2b-forretning foregår – og måden at få det til at ske på, er ved at være stedet hvor enhver b2b-sælger kan interagere med deres kunder på en mere naturlig, personlig og ikke mindst hurtigere måde.

Det komplette b2b-salgsværktøj

Med GetAccept får du ikke bare en platform – du får et gennemarbejdet stykke software, der desuden kan integreres i og med dine nuværende CRM-systemer, og som kan hjælpe dig i slagsprocessen fra A til Z. Du og din virksomhed kan blandt se frem til:

  • Esignaturer – giv købere mulighed for underskrive online gennem GetAccept.
  • Analyse og tracking – bliv bedre til at arbejde mere datadrevet, og lær jeres kunder at kende gennem data.
  • Digitale tilbuds- og kontraktskabeloner – skab en rød tråd, hav fokus på branding og gør denne proces endnu nemmere i det daglige.
  • Forbind GetAccept med det nuværende CRM-software, og få en strømlinet arbejdsproces.
  • Skræddersyet kommunikation til den enkelte kunde, og styrk kunderelationen.

Den moderne forretning er digital

Selvom vi med “den digitale hverdag” er kommet tættere på mange ting, så er der også meget, der er kommet større afstand imellem – og det er blandt andet sælgeren og køberen. Der er større konkurrence, flere om buddet og køberne bliver ofte bombarderet med tilbud fra højre og venstre. Med GetAccept kan du og din virksomhed komme tættere på jeres b2b-kundekreds, fordi denne online platform kan være med til at skabe en tillidsfuld relation, hvor sælgeren er en betroet partner.

Relaterede indlæg