Få bedre styr på dit energiforbrug

okt2 - Få bedre styr på dit energiforbrug

Sponsoreret

Her på siden skriver vi om gadgets og teknologi, og i det hele taget er vores mål, at din hverdag bliver bedre. Vi giver derfor råd om forskellige ting både inde og ude. I denne omgang vil vi tage et kig på termostater fra Danfoss, der kan gøre en stor forskel i forhold til normale termostater.

Fordelene ved Danfoss termostater

Danfoss har mange forskellige typer af termostater, du kan vælge at benytte i dit hjem. Et stort problem i ældre boliger kan være, at føleren ikke er nøjagtig, hvilket kan føre til, at din radiator regulerer sig selv for ofte eller forkert, hvilket så medfører en større varmeregning. Med et antal af Danfoss’ forskellige pakker, følger der følerelementer med, så de kan blive skiftet ud samtidig med, at du alligevel skal have nye termostater.

En anden fordel ved disse termostater ser du, hvis du vælger en model med fjernføler. Nogle radiatorer er lige under vindueskamme eller bag gardiner, hvor målingen fra radiatoren er upræcis. Her er det en fordel at placere en fjernføler et sted, der er mere sigende for den egentlig temperatur i rummet. Hvis du for eksempel har kold luft fra et vindue, der rammer føleren, kan du være ude for, at radiatoren bliver meget varm, selvom rumtemperaturen egentlig er fin.

Hvis din radiator sidder et svært tilgængeligt sted, kan du også vælge et fjernindstillingselement, sådan at du ikke behøver at have adgang til termostaten for at justere på din radiator. Hvis du vil finde dine nye termostater og gøre hverdagen både nemmere og billigere, kan du læse mere om Danfoss termostat lige her.

Relaterede indlæg