Få en bedre smag når du ryger

pexels trang doan 1128678 - Få en bedre smag når du ryger

Sponsoreret

Vi kender alle sammen den klassiske smag og lugt af tobak – nogle elsker den, nogle lægger ikke mærke til den og nogle kan ikke døje den. Måske er du afhængig af at ryge, men faktisk ikke så vild med smagen af tobak – det findes der dog råd for.

Hvis du skifter din cigaret ud med en e-cigaret, får du nemlig en masse nye muligheder for smage, som også kan efterlade dig med en frisk smag i munden efterfølgende. Det kan både være til gavn for dig selv og til gavn for dem, som er tæt på dig!

Hvilke smagsvarianter kan du få?

Når vi snakker e-væske er mulighederne næsten uendelige! Et af de bedste firmaer på markedet er Liqua, der producerer væsker af høj kvalitet – som indeholder smage fra naturen.

I deres sortiment af smagsvarianter finder du blandt andet diverse frugtsmage som bær-mix, fersken, jordbær, æble og vandmelon. Med en af disse varianter kan du gøre rygningen til en helt anden smagsoplevelse!

Er du mere til det søde, kan du også få varianter med smag af vanilje eller lakrids, som måske kan erstatte din hang til søde sager for en stund.

Hvis du holder fast i rygningen af cigaretter, fordi du elsker smagen af tobak – så frygt ej, for det er der også en løsning på. Du kan faktisk sagtens skifte dine cigaretter ud med e-cigaretter for et sundere alternativ. Der findes nemlig også smagsvarianter med tobak – enten traditionelt eller sødt. Liqua laver også mentol-varianter, hvis du normalt er vild med mentol-smøger.

Der er derfor alle gode grunde til at forsøge sig med en e-cigaret frem for en almindelig cigaret – det giver bedre smag, bedre lugt og lidt bedre vaner.

Relaterede indlæg