Få juridisk hjælp til virksomhedsoverdragelse

Mikmo - Få juridisk hjælp til virksomhedsoverdragelse

Sponsoreret

Arbejdsmarkedet er meget dynamisk, så der sker tit ændringer i virksomhedsforhold. Det ene øjeblik arbejder du for en virksomhed, mens det næste øjeblik gør du det for en anden. Derfor er virksomhedsovertagelser, udliciteringer og lignende meget normale.

Står du selv overfor at købe en virksomhed eller dele af en? Så er der en hel del aspekter, du bør have styr på, når det gælder virksomhedsoverdragelse, fordi ellers kan det blive dyrt, hvis du misser vigtige juridiske aspekter. Derfor er det en god idé at søge juridisk hjælp fra en advokat, så du kan være sikker på, at det foregår helt efter bogen. Læs videre for at lære mere om, hvad en advokat kan hjælpe dig med!

Medarbejderrettigheder

Overtager du en ny virksomhed, følger medarbejderne med, og du har juridisk pligt til at forholde dig til deres rettigheder. Bliver medarbejdere opsagt i løbet af overtagelsen skal det være rimeligt begrundet, og her tæller overtagelsen ikke som en sådan grund.

Overordnet set er der ofte meget rum til at få en aftale på plads, derfor er det smart af få rådgivning fra en advokat, så du kan vide, hvordan du bedst kan håndtere situationen.

Advokatfirma med lokal indsigt

Advodan er din lokale advokat – i hele Danmark. Med 20 kontorer fordelt i hele Danmark har Advodan advokater med masser af viden omkring lokale forhold, og hvordan de kan påvirke din juridiske situation. Leder du derfor efter juridisk hjælp til virksomhedsoverdragelse, er Advodan et godt valg, du ikke kan gå galt i byen med.

Relaterede indlæg