Få LED-belysning i din indkørsel og have

philip moore N3QGRw8ZFUg unsplash scaled - Få LED-belysning i din indkørsel og have

Sponsoreret

Den mørke tid kan være lettere deprimerende for os mennesker. Men hvis vi skaber lidt lys i mørket, får vi det straks bedre, da det giver en lækker stemning. Det er rart at komme hjem fra arbejde og blive mødt af et hyggeligt lysskær i indkørslen og haven. Men hvordan gør du det på den bedste måde?

Kig efter LED-pærer

Har du allerede en masse lamper hængende eller stående i din indkørsel og have, men bruger du dem ikke, da de er nogle rigtige strømslugere? Så kan du begynde at vende blikket mod LED pærer. De er nemlig meget strømbesparende og har en lang levetid.

Skab et smukt lys med LED-lyskilder

Da LED-lyskilder ikke bliver så varme som almindelige pærer, er det muligt at placere dem tættere på eksempelvis beplantning i din indkørsel eller have. Det skaber et smukt lys, da der fremkommer spændende lyseffekter. Det kan du glæde dig over hver gang, du kører ind i din indkørsel, eller når du sidder og kigger ud i haven.

Oplys din bolig med LED-nedgravningsspots

Ønsker du en særlig belysning udendørs, kan du bruge LED-nedgravningsspots. Disse spots kan graves ned flere steder, så de fuldender den udendørs belysning. Du kan eventuelt bruge dem, så din husfacade bliver oplyst samt placere dem i bede, i indkørslens belægning eller langs med havegange.

Fordele ved udendørs LED-belysning

Der er flere fordele ved at bruge LED-lyskilder udendørs. De er dels meget energibesparende og holder i langt flere timer end gløde- og halogenpærer. Sidst men ikke mindst er de ikke så følsomme overfor lave temperaturer.

Relaterede indlæg