Få optimale arbejdsforhold med et hæve-/sænkebord

andyone WW8jBak7bo unsplash - Få optimale arbejdsforhold med et hæve-/sænkebord

Sponsoreret

Når du skal indrette enten et kontor eller et hjemmekontor, er det praktisk med et hæve-/sænkebord. Et hæve-/sænkebord kan nemlig justeres i højden, hvilket sørger for optimale arbejdsforhold. 

Derudover kan du vælge mellem flere forskellige arbejdspositioner, da du både kan sidde ned og stå op, når du arbejder. Det er praktisk, hvis du arbejder ved bordet i mange timer.

Men for at finde ud af om du skal have et hæve-/sænkebord eller ej, er du nødt til at have kendskab til denne type bord. Her kan du læse mere om, hvordan et hæve-/sænkebord fungerer.

Hvad er et hæve-/sænkebord?

Et hæve-/sænkebord er et justerbart arbejdsbord. På den måde kan alle, der arbejder ved bordet, indstille det således, at det passer perfekt til dem. Bordets højde kan justeres så meget, at det er muligt selv at bestemme, om du vil arbejde siddende eller stående. 

Med et hæve-/sænkebord er du sikret en ergonomisk løsning. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, former og farver, så der er et bord for enhver smag samt til ethvert kontor. 

Sådan fungerer et hæve-/sænkebord

Der er flere forskellige typer af hæve-/sænkeborde, når det kommer til, hvordan du hæver og sænker bordet. En metode kan eksempelvis være, at bordet kan køres op og ned ved hjælp af et manuelt håndsving.

En mere smart og nemmere metode, når du skal indstille arbejdshøjden, er ved at have et hæve-/sænkebord med en elektrisk motor eller en gascylinder. Herved kan du nemlig meget nemt justere højden på bordpladen blot ved at trykke på en knap.

Relaterede indlæg