Find den rette kontorstol

alex kotliarskyi QBpZGqEMsKg unsplash scaled - Find den rette kontorstol

Sponsoreret

En kontorstol er et vigtigt møbel på kontoret uanset, om det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Der findes mange virksomheder, som har udviklet hver deres kontorstole, hvilket gør det endnu sværere at foretage det rette valg.

Disse faktorer er vigtige for dit valg af kontorstol

Der er flere faktorer, der spiller ind i forhold til, hvilken kontorstol der giver dig størst arbejdsglæde. Inden du springer ud i at købe en kontorstol, skal du derfor have styr på:

  • Siddetid: Jo længere du sidder, jo behageligere skal stolen være. Spørg forhandleren om, hvor mange timer en bestemt kontorstol er beregnet til at sidde i. Der kan nemlig være en anbefalet siddetid på 3, 5 eller 8 timer.
  • Type af arbejde: Jo mere præcist og specifikt dit arbejde er, desto flere justeringsfunktioner kræves der for, at du sidder korrekt.
  • Brugerens fysik: Det er vigtigt, at en kontorstol kan tilpasses din vægt og højde.

Vælg en kontorstol i en god kvalitet

Bruger du din kontorstol dagligt, er det vigtigt at vælge en kontorstol i en god kvalitet. Kvalitet og pris hænger naturligvis sammen, men kig på stolen som helhed. Du bør eksempelvis være opmærksom på følgende:

  • Virker stolen til at være solid?
  • Er stolens hæve/sænke-mekanisme i plast eller metal? En plastmekanisme går eksempelvis hurtigere i stykker end en metalmekanisme.
  • Er kontorstolens stof i en god kvalitet? Jo bedre kvalitet, jo mere slidstærkt er det.

Er siddepuden under stoffet i en god kvalitet? Hvis siddepuden ikke er fremstillet i et kvalitetsmateriale, kan du hurtigt føle, at du sidder på selve træpladen.

Relaterede indlæg