Find drømmebilen i udlandet

olav tvedt yq efMJMuPg unsplash scaled - Find drømmebilen i udlandet

Sponsoreret

Er du en af dem, der har en helt særlig forkærlighed for biler? Så er du måske af den overbevisning, at de helst skal skille sig så meget ud som muligt – og det er ikke altid let at finde i lille Danmark.

Tyskland, Italien og Frankrig – for bare at nævne enkelte af de lande, hvor du ofte finder et bredere udvalg af biler, der hører til i en nichekategori. Derudover er der oftest ikke diverse afgifter på biler fra for eksempel Tyskland – og det er en kæmpe mulighed for dig, især hvis du har en drøm om at lease.

Så hvad holder dig tilbage? Du kan sagtens gå på jagt efter den helt rette bil i et helt andet land end Danmark, og du kan faktisk også sagtens finde virksomheder, der kan hjælpe dig med importen.

Men hvordan importerer man en bil til Danmark?

Når du finder din drømmebil i eksempelvis Tyskland, så slipper du for den danske afgift. Hvis du bruger et leasingfirma til import af bil fra Tyskland, så undgår du at skulle betale fuld afgift på bilen. Når du benytter flexleasing med en importeret bil, beregnes der en månedlig afgift ud fra registreringsafgiften – og denne vil altså blive mindre med en bil fra Tyskland.

Hvis du henvender dig til et leasingfirma, som tilbyder import af biler – så står de for alt for dig. Det indeholder blandt andet købet af bilen og håndteringen af alle dokumenterne. Du skal heller ikke tænke på hverken hjemtransport, klargøring eller syn – når du modtager bilen er alt dette samt indregistrering og nye, danske nummerplader klaret. Det bliver ikke nemmere.

Relaterede indlæg