Flere fordele ved luftgummihjul til vogne på arbejdspladsen

charlize birdsinger 7b49gfsgQZY unsplash - Flere fordele ved luftgummihjul til vogne på arbejdspladsen

Sponsoreret

Har I brug for nye luftgummihjul til vogne på arbejdspladsen? Blandt andet inden for landbrugssektoren, logistikbranchen og byggeribranchen er der behov for vogne med luftgummihjul, og I finder et udvalg hos Rota-Dan. 

Punktergsfri og luftgummihjul

Er I en del af en arbejdsplads, hvor det er nødvendigt at have vogne til at transportere forskellige ting? Det kan eksempelvis være inden for landsbrug eller byggeri- eller logistikbranchen, hvor der måske er lidt tungere ting, som skal transporteres, kan det være en god idé med luftgummihjul, særligt hvis vognen ofte skal køre på ujævne underlag som sand eller grus. Med luftgummihjul skal lufttrykket være korrekt, så både køreevne og hjulenes levetid forbedres. Hos Rota-Dan kan I blandt andet vælge mellem punkterfri hjul og luftgummihjul. De punkterfrie hjul er oplagt, hvis vognen skal bruges på byggepladser eller måske på et værksted, hvor det ikke altid er til at vide, hvad der lige ligger på gulvet. 

De helt rigtige luftgummihjul

Hvilke luftgummihjul skal I vælge? Når I besøger Rota-Dans hjemmeside, er der flere ting, I skal tage stilling til, før I vælger, hvilke hjul I har brug for. Inden i beslutter jer, er det værd at overveje ting som

  • Dimensioner – hjulet skal passe til dit udstyr
  • Kapacitet – hjulene skal kunne bære vægten, som transporteres på vognen
  • Fastgørelse – vær sikker på, hvordan hjulet skal monteres på vognen

Har I styr på de rette luftgummihjul til jeres vogn, eller er I stadig i tvivl? Rota-Dan står glædeligt klar til at rådgive, så I får den helt rigtige løsning.

Relaterede indlæg