Fordele ved et teleslyngeanlæg

jumpstory download20200527 072040 - Fordele ved et teleslyngeanlæg

Sponsoreret

En teleslynge er et praktisk redskab for hørehæmmede personer. Når den er tændt, vil den nemlig forstærke et lydsignal og sende det direkte og trådløst til en streamer eller et høreapparat med en teleslynge. Det gør, at brugeren bedre kan høre lyden, så han/hun ikke går glip af noget. Og det kan nemlig være et stort problem for mange hørehæmmede.

Hvad er fordelen ved en teleslynge?

En teleslynge kan hjælpe med at forbedre lyden på et offentligt sted, der er udstyret med et teleslyngeanlæg. Mange auditorier, offentlig transport og steder såsom lufthavne og busstationer, biografer, kirker m.m. har disse systemer.

Det betyder, at rummet er omgivet af en elektromagnetisk ledning, som en høreapparatbruger kan få adgang til via teleslyngen på høreapparatet for at høre lydsystemet tydeligere. Det gør det meget nemmere at høre, hvad der blive sagt. Der er ikke noget sjovt ved at være i biografen eller i kirken, hvis du alligevel ikke kan høre, hvad der bliver sagt eller sunget.

Hvis et bestemt sted har et teleslyngeanlæg installeret, vil der typisk være mulighed for at kunne se dette på et skilt. Det gør, at du får mulighed for at indstille dit høreapparat til netop dette, så du bedre kan høre, når ceremonien i kirken går i gang, eller når filmen i biografen starter.

Det gør en teleslynge

En teleslynge sørger for at sænke al baggrundsstøj, så lyden bliver af den bedste kvalitet for hørehæmmede. Dårlig lyd er ofte på grund af baggrundsstøj, hvilket herved kan undgås ved brug af et teleslyngeanlæg.

Relaterede indlæg