Fuld fart på cykelstien

okt1 - Fuld fart på cykelstien

Sponsoreret

Er du opdateret, når det gælder moderne elektriske køretøjer? Med et elektrisk løbehjul får du ikke bare vind i håret, men du kommer også med på den førende trend indenfor miljøvenlige transportmidler. 

Nyt og smart transportmiddel

I 2019 er det blevet lovligt at køre på elektriske løbehjul på cykelstierne, og det er grunden til, at vi ofte ser dem i bybilledet. Løbehjulene har samme regler som cyklisterne, hvorfor de også har indbygget lys og reflekser, så du kan blive set i mørke, når du fræser afsted. Hos segboard.dk kan du finde et udvalg med forskellige varianter og prisklasser på elektriske løbehjul. Fælles for dem alle er, at du skal skubbe løbehjulet i gang, hvorefter motoren starter og klarer resten. De fleste kan køre mellem 20 og 50 kilometer i timen, så du kan komme afsted lige så hurtigt som cyklisterne bare på en sjovere måde.

Nemt at have med

En af grundene til at det elektriske løbehjul er populært, er det både praktiske og funktionelle element, de birager med. De er nemlig nemme at have med, da de oftest kan klappes sammen, og så vejer de kun mellem 10 og 15 kg. Desuden har de en rækkevidde på alt mellem 20 og 50 kilometer pr. opladning, alt efter hvilken model du vælger, så du kan komme langt på dit løbehjul. Derfor er det hurtigt gået hen og blevet et af de foretrukne transportmidler i en travl hverdag, hvor det skal være nemt og hurtigt at komme til og fra skole og arbejde. De mange modeller og muligheder kan du finde hos segboard.dk, hvor du hurtigt kan komme med på løbehjuls-trenden.

Relaterede indlæg