Gem tingene sikkert væk med et sikringsskab

roll up door garage door aluminium profile garage - Gem tingene sikkert væk med et sikringsskab

Sponsoreret

Indbrud og tyveri har store omkostninger for langt de fleste virksomheder. Et tyveri har store økonomiske konsekvenser, og er der samtidig også begået hærværk, kan det økonomiske tab desværre blive endnu højere.

Hvis der er udøvet hærværk i forbindelse med et tyveri, kan dette også være skyld i, at den enkelte virksomhed bliver tvunget til at lukke helt ned i en længere periode, hvilket også kan resultere i et stort økonomisk tab.  Et sikringsskab kan hjælpe til med at forhindre et indbrud.

I langt de fleste dagligvarebutikker kan man finde sikringsskabe, som bruges til at forhindre tyve i at stjæle forskellige varer, som er i høj kurs. Det kan være cigaretter, spiritus, medicin og elektroniske varer, som er nemme at stjæle. Primært fordi det er små ting, som hurtigt kan gemmes væk under jakken. Men med et smart sikringsskab kan du gemme de kostbare varer af vejen, så tyven ikke når at blive fristet til at stjæle dem, og måske heller ikke ser dem i farten.

Hvad er et sikringsskab?

Et sikringsskab kaldes også for et jalousiskab eller et tobaksskab. Sikringsskabet bliver ofte anvendt i supermarkeder og i forskellige butikker, hvor de bliver brugt til at gemme tobak og spiritus af vejen. I nogle butikker bruges de også til at gemme medicin, elektronik og andre varer væk, som har en særligt høj pengeværdi for indbrudstyve.

Sådan fungerer et sikringsskab

Ved hjælpe af låger kan et sikringsskab både lukkes op og i. I butikkens åbningstid og hvor der er personale til stede, kan skabet åbnes op, så varerne bliver synlige overfor kunderne. Når butikken lukkes, bliver sikringsskabet lukket af med lågerne, som gemmer de mange varer væk fra tyven. Mange sikringsskabe er samtidig tilknyttet en tyverialarm.

 

Relaterede indlæg