De 3 bedste computerprogrammer til fotografer

featured billede De 3 bedste computerprogrammer til fotografer - De 3 bedste computerprogrammer til fotografer

Sponsoreret

Fotografering er vokset eksplosivt i de sidste årtier på grund af udviklingen indenfor digitale kameraer og pc’er.

Mens gamle digitale kameraer kun tilbød grundlæggende fotoredigeringsindstillinger i kamerainterfacet, har de nu mange muligheder, og virksomheder har frigivet computersoftware til at hjælpe folk med at få mest muligt ud af deres billeder.

Her vil vi fortælle hvad vi ved om den bedste computersoftware, som hver fotograf skal være opmærksom på, og hvordan man kan udnytte den.

Photoshop CC fra Adobe

post billede De 3 bedste computerprogrammer til fotografer Photoshop CC fra Adobe - De 3 bedste computerprogrammer til fotografer

Dette program har været det mest populære software på markedet i det seneste årti, sikkert fordi det var en af pionererne i branchen. Hvis du vil sammensætte flere billedlag fejlfrit, blande farver, eller bruge forskellige typografiske effekter til billeder, er Photoshop det bedste valg for dig.

Selvom brugergrænsefladen kan virke overvældende nogle gange, og opdateringsadvarslerne kan blive trættende, giver programmet hundredvis af muligheder og funktioner at arbejde med, så man kan opnå de bedste resultater i branchen.

Photolab fra DxO

post billede De 3 bedste computerprogrammer til fotografer Photolab fra DxO - De 3 bedste computerprogrammer til fotografer

Dette billedredigeringsprogram har til formål at fjerne støj i billeder ved at have en af de bedste auto-correct effekter på markedet. Photolab er ekstremt brugbar at have til rådighed, da det leverer rigtig gode redigeringsresultater til en lav pris.

Brugergrænsefladen er ret let at forstå, med forskellige muligheder, som alle har brug for. Brugergrænsefladen er også godt designet, det forstyrrer ikke redigeringsprocessen, da det ikke har et stort antal faner, som formindsker dit arbejdsområde.

PaintShop Pro fra Corel

post billede De 3 bedste computerprogrammer til fotografer PaintShop Pro by Corel - De 3 bedste computerprogrammer til fotografer

Mens Photoshop er det mest berømte billedredigeringsprogram i verden, kommer Corels modsvar godt fra en sammenligning. PaintShop er et meget nyttigt værktøj til alle, der sigter mod at få næsten de samme resultater, som Photoshop tilbyder, men til en rimelig pris.

Mens softwaren mangler de 3D-modellerings- og støjreduktionsfunktioner, som Photoshop tilbyder, har PaintShop et godt ansigtsgenkendelsessystem og et stort udvalg af vektorværktøjer, som brugerne kan eksperimentere med.

I dag kan det være ganske stressende at være fotograf, men takket være disse nyttige computerprogrammer, kan du få gavn af alle de mange funktioner, og blive bedre til billedredigering fra nu af.

Relaterede indlæg