Gode tips til hvordan virksomheder kan forbedre videokvaliteten med en tripod

Screenshot 2 - Gode tips til hvordan virksomheder kan forbedre videokvaliteten med en tripod

Sponsoreret

Alle virksomheder kan nå deres målgruppe på en helt speciel måde ved brug af videoer i deres kommunikationsstrategi. Det betyder, at der skal laves videoer af høj kvalitet, som skaber en værdi for både virksomhed og kunde. For at sikre at videokvaliteten forbliver høj, kan din virksomhed investere i udstyr, der hjælper med at holde en høj kvalitet.

Det første råd: Invester i en tripod
Mens de rystende og mere uklare videoer eller billeder fungerer i nogle tilfælde, er det ikke noget, som vil være en god idé, når det kommer til videoer for virksomheder. I stedet er det en fordel at investere i godt kameraudstyr såsom en tripod. En tripod sikrer mere visuel stabilitet og kan også bruges til at udføre flere typer skud, der normalt kræver dyrt udstyr eller en fotograf. Har du brug for en Tripod? Se det store udvalg hos Fotografit. Her finder du tripods i forskellige størrelser samt til forskellige behov alt efter, hvad du har brug for.

Glat og roligt skud
Har du ikke et steadicam til de glatte og mere flydende skud, er en tripod en god mulighed. Naturligvis vil det aldrig være lige så godt som et steadicam, men det er bedre sammenlignet med et håndholdt kamera.

Put kameraet på tripoden og sørg for at afkorte benene. Træk alle tre ben fra hinanden for at fordele vægten jævnt. Hold på tripoden i midten og lad benene balancere kameraet. Herefter kan du få et mere professionelt, flydende og glat skud. Dette er især en fordel, hvis du skal lave videoguides eller præsentationsvideoer til din virksomhed.

Relaterede indlæg