Har I styr på kontorartiklerne?

nov2 - Har I styr på kontorartiklerne?

Sponsoreret

Virksomhedens medarbejdere vil til hver en tid være det vigtigste element – men med et kontor uden de mest nødvendige artikler, kan det være svært at få en god og produktiv arbejdsdag op at køre. Har I styr på, at kontoret er udstyret med de rette artikler, der får dagligdagen til at rulle? Det vil sige printerpapir og toner i printeren, mælk til kaffen og håndklæderuller på badeværelset. Sidstnævnte er især vigtig, da tørre, rene hænder samtidig sikrer, at hygiejnen er i top.

Hvorfor du bør vælge håndklæderuller til din virksomhed

Som leder eller ansvarlig medarbejder skal du have styr på mange ting, og én af de ting er toiletfaciliteterne. Ved at bruge papir i stedet for en håndtørrer, kan du spare penge, samtidig med at du sikrer, at aftørringen bliver optimal, når de ansatte har vasket hænder. Fugtige, varme hænder giver nemlig bakterierne gode forhold til at formere sig, hvilket man ikke ønsker.

Papir er også et billigere alternativ til en håndtørrer, da der er færre omkostninger forbundet med opsætningen og den løbende vedligeholdelse. Der findes mange forskellige mærker og typer – samt kvalitetsniveauer – men selv papir i høj kvalitet er billigere end alternativer som en elektrisk håndtørrer.

Udover den billigere pris og hygiejnen i at vælge papir til aftørring af hænder, er der mange, der foretrækker papir, da det går hurtigere at sikre tørre hænder, og fordi det er rart, at hænderne ikke er fugtige, når man forlader toilettet.

Hvis de ansatte hurtigt og effektivt kan tørre deres hænder, øger det dermed både hygiejnen og effektiviteten på arbejdspladsen, så uanset hvilke dispensere du har eller overvejer at indkøbe, kan du finde håndklæderuller, der passer.

Relaterede indlæg