Holdbart inventar i dansk design til virksomheden

nov4 - Holdbart inventar i dansk design til virksomheden

Sponsoreret

Mangler jeres virksomhed godt og solidt inventar som næsten ikke kan slides op, kan produkterne hos Kolon Total Inventar måske være de ideelle produkter for jeres virksomhed.

Den danske virksomhed Kolon Total Inventar har siden 1972 produceret slidstærkt inventar og møbler til institutioner, virksomheder og skoler på landsplan. Inventar som kendt for dets styrke og lange holdbarhed.

Virksomheden er bedst kendt for deres specialdesignede hængsel, som siden er blevet navngivet Kolon. Heraf kommer også firmaets navn Kolon. Navnet Kolon Total Inventar opstod da virksomheden i 2013 blev slået sammen med Total Inventar.

 

Dansk inventar som ikke kan slides op

Kolon Total Inventar er bedst kendt for deres slidstærke og unikke produkter. Gennem de sidste 45 år har virksomheden produceret dansk solidt håndværk til mange forskellige formål, blandt andet slidstærke børnegarderober med forskellige rum til børnenes jakker, sko og huer. Fællesnævneren for alle produkter, der produceres af Kolon Total Inventar, er høj kvalitet, stor fleksibilitet og lang holdbarhed, uanset produkt.

Brug af skabe, køkkener og andet inventar i virksomheden sætter høje krav til produkterne. En låge kan åbnes rigtig mange gange på en arbejdsdag og på et enkelt år bliver det til rigtig mange gange. Det stiller høje krav til det hængsel som kan være i produktet. I kan tage det helt roligt hvis hængslet går i stykker, hos Kolon Total Inventar har de 25 års garanti på Kolon hængslet.

Hos Kolon sætter de dygtige snedkere en ære i at udvikle godt håndværk til jeres virksomhed. For dem går godt håndværk og perfektion altid op i en højere enhed.

 

Relaterede indlæg