Hvad er en WiFi-stikkontakt?

pexels la miko 3615711 scaled - Hvad er en WiFi-stikkontakt?

Sponsoreret

En WiFi kontakt er kort sagt et meget smart og praktisk stik. Det er nemlig en stikdåse, du kan putte i dine almindelige stikkontakter derhjemme. Herefter har du mulighed for at forbinde din WiFi-stikkontakt til din app. Det er det, der gør, at WiFi-stikkontakter er så praktiske.

Sådan styrer du dine WiFi-stikkontakter

Når du vælger at tilslutte en af dine enheder med din WiFi-stikkontakt, vil det være muligt at styre den med hjælp fra en app på din mobiltelefon. Herefter kan du betjene din stikkontakt uanset, hvornår det er, og hvor du er henne.

Mange WiFi-stikkontakter er ligeledes forsynet med en smart timer-funktion. Med en timer-funktion kan du sørge for, at dine enheder bliver tændt på helt specifikke tidspunkter. Det betyder altså, at du kan indstille din stikkontakt til at tænde og slukke, når du ønsker det.

Derudover kan rigtig mange WiFi-stikkontakter også betjenes via eksempelvis Google Home, Alexa eller Siri. Det giver mulighed for, at du kan være kreativ, når det kommer til betjeningen af dine elektroniske enheder i dit hjem. Men hvad kan du så egentligt styre i dit hjem via sådan en app? Det kan du se her:

  • Du kan tænde og slukke elektroniske enheder såsom dit fjernsyn, en lampe m.m.
  • Du kan sætte din kaffemaskine til at gå i gang et stykke tid før, at du står op.
  • Du kan tænde for lyset i din indkørsel og slukke det igen, når det bliver lyst.
  • Og meget mere.

Du har derfor uendeligt med muligheder i forhold til, hvad du kan gøre med en WiFi-stikkontakt. Det kan gøre dit liv utrolig nemt.

Relaterede indlæg