Hvilken type rørbukker er du?

pexels shockphoto by szoka sebastian 1381938 - Hvilken type rørbukker er du?

Sponsoreret

En rørbukker er et stykke værktøj, som er uundværligt for VVS’ere. Der er dog også mange gør-det-selv folk, som har en rørbukker i deres værktøjssamling, fordi den kan bruges til rigtig mange ting. Spørgsmålet er så bare: Hvilken type rørbukker er du? Der findes nemlig fire forskellige typer.

Akku-rørbukker

En akku-rørbukker er den mobile version af en rørbukker. Den er nem at bruge alle steder, da den kører på batteri og derfor ikke har behov for en strømforsyning. Du får altså en meget alsidig og fleksibel rørbukker, når du vælger en akku-rørbukker til din samling.

Rørbukker med ledning

En rørbukker med ledning er en stærkere maskine, som er let at bruge og arbejde med. Du skal dog være opmærksom på, at den har behov for strøm. Desuden skal du være sikker på, at strømledningen er lang nok, så den ikke hæmmer dig i dine projekter.

Hydraulisk rørbukker

Skal du arbejde med større eller længere rør, er det en hydraulisk rørbukker, du skal have fat i. Denne rørbukker står solidt på sine tre ben og kører på olie, så du skal ikke bøvle med en ledning.

Håndholdt eller manuel rørbukker

Vælger du denne rørbukker, skal du bruge rugbrødsmotoren, da den skal betjenes ved hjælp af dine håndkræfter. Denne type rørbukker anbefales derfor kun til mindre opgaver.

Få hjælp til dit valg af rørbukker

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken type rørbukker du er, bør du kontakte en webshop eller en fysisk butik med henblik på råd og vejledning.

Relaterede indlæg