Indretning er alfa og omega på et hotel

stilren indretning af badehotellet tambohus kro og badehotel et besoeg vaerd - Indretning er alfa og omega på et hotel

Sponsoreret

Det er enormt vigtigt at skabe det helt rigtige førstehåndsindtryk, når potentielle kunder opsøger jeres hotel. Derfor handler det om at vælge det rigtige inventar.

Sjæl, stemning og hygge. Det er især noget af det, vi kigger efter, når vi vælger hotel. Det skal helst ikke være alt for klinisk, alt for hvidt, sterilt og stringent. Men det skal heller ikke ligne et ganske almindeligt soveværelse. Det handler om at skabe en stemning af luksus og kvalitet, samtidig med, at stemningen er hyggelig og varm. Et sted, man har lyst til at være.

Alle hoteller har nogle fælles behov, selvom de også har meget forskellige rammer, som der selvfølgelig skal tages hensyn til, når der indrettes. Allerede fra det øjeblik, en gæst træder ind i en reception, lægger vedkommende mærker til både lys, lyd, luft, duft, valg af materialer, farver og møbler. Og det er netop dette indtryk, det er vigtigt at vinde, når man er et hotel, der skal trække gæster til.

Inventa er en virksomhed, der arbejder med at skabe den helt rette indretning, og de har stor erfaring med at indrette hoteller, så de får den rigtige atmosfære. Inventa er Danmarks førende, når det gælder indretning og design af inventar til hotelbranchen. De er i tæt dialog med dig som kunde, og derfor kan de sikre dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedste løsning. Læs meget mere om hotelinventar og indretning hos Inventa.

Relaterede indlæg