Klapborde til større arrangementer

minkus 67EZZZl6jeI unsplash - Klapborde til større arrangementer

Sponsoreret

Er du indehaver af en café eller en restaurant, har du sikkert allerede fast inventar i form af borde og stole. Går du og planlægger et arrangement, skal afholde messe eller andet, kan der være brug for flere borde, og en smart mulighed er et klapbord fra Zederkof.

En smart løsning til flere gæster

Besøger du zederkof.dk, kommer du ind på en webshop, der har alt til din café, restaurant og til events, og netop derfor er det et oplagt sted at søge hen, så du kan finde det hele ét sted. I en café eller en restaurant er der faste møbler og inventar, men skal der sommetider afholdes arrangementer i form af konfirmationer, runde fødselsdage, møder eller andet, så er det praktisk at have ekstra møbler stående. En smart løsning er klap- og foldeborde. Når du ikke skal bruge dem, kan du, som navnene antyder, klappe eller folde bordene sammen, så de næsten ikke fylder noget. Når du så skal bruge dem, er de nemme at finde frem, og hurtigt har du plads til ekstra gæster, eller til at opstille en eventuel buffet eller et gavebord. 

Til cocktails, spisning og buffet

Når du klikker ind og besøger zederkof.dk, bliver du mødt af et alsidigt udvalg af klapborde. Du kan både finde runde og rektangulære borde i forskellige størrelser, ligesom du kan få cocktail- og buffetborde. Ethvert bord er hurtigt centrum for spisning først og fremmest, men det er også en anledning til at snakke og hygge sig med de andre omkring bordet. Klapbordene fra Zederkof er til gode priser, så klik ind og se det store udvalg.

Relaterede indlæg