Kom godt fra start med din nye virksomhed

aug2 - Kom godt fra start med din nye virksomhed

Sponsoreret

Hvert år starter flere nye virksomheder op. Og hvis du skal komme godt fra start, er det vigtigt, at du har styr på alt det praktiske. Vi ved, at det kan være en stor mundfuld, men det er bedre at skabe et overblik fra starten af. Det giver dig bedre muligheder for at drive og udvikle din virksomhed.

Få styr på din skat

Nogle af de vigtigste opgaver, som du skal udføre, handler om din økonomi og skat. Først og fremmest skal du registrere din virksomhed. Det er vigtigt, at registreringen sker korrekt, således du får registreret de rigtige pligter, momsafgifter og andre afgifter.

Derudover skal du oprette en digital postkasse til din virksomhed. Det er her, du modtager vigtige beskeder fra det offentlige og andre erhvervsrelevante mails. I samme ombæring skal du oprette en Nemkonto til din virksomhed, hvor du kan modtage penge fra blandt andre Skat.

Gør det nemt for dig og dine kunder

En af dine grundlæggende tanker, når du starter din virksomhed, bør være at gøre det nemt for dig og dine kunder. Dette kan du eksempelvis opfylde med erhvervstelefoni, som skaber loyalitet og begejstring blandt medarbejdere og kunder.

Derudover bør du gemme alle dine regninger og fakturaer. Egentlig er det underordnet, hvad disse er gældende for. Men det bliver nemmere for dig at lave dit regnskab, hvis du har de nødvendige bilag. Det er især tiden, som du kan spare ved at forberede dig i årets løb.

En sidste reminder er, at du skal huske at indberette til tiden. Som nystartet virksomhed skal du indberette fire gange årligt.

Relaterede indlæg