Kom nemt omkring som handicappet

aug3 - Kom nemt omkring som handicappet

Sponsoreret

Rigtig mange danskere lever med et handicap – faktisk omkring 550.000. Et handicap er en langvarig funktionsnedsættelse, som begrænser en i hverdagen. Det kan være svært at komme rundt i byrummet, at besøge venner eller at færdes på arbejdspladsen. Hvad nu, hvis der ikke behøvede at være så mange begrænsninger? Der findes mange elektroniske hjælpemidler, som kan gøre livet som handicappet eller gangbesværet lettere og give mere frihed i hverdagen.

Barrierer i samfundet gør hverdagen besværlig

Som handicappet eller gangbesværet er det vigtigt for livskvaliteten, at man har mulighed for at komme ud og gøre de ting, der giver kvalitet og energi i livet. Det er et faktum for mange, at hverdagen bliver mere besværlig – og desværre er tilgængeligheden i det offentlige rum ikke altid så hensigtsmæssig. Faktisk definerer FN et handicap som en langvarig funktionsnedsættelse, som “i samspil med forskellige barrierer kan hindre dem i fuldt og effektivt at deltage i samfundslivet på lige fod med andre”. Det er altså den manglende tilpasning fra samfundet, der giver problemer.

Kom let og smertefrit rundt

Der findes heldigvis mange hjælpemidler på markedet, som kan gøre hverdagen lettere for handicappede og gangbesværede. På immodenmark.dk kan du for eksempel finde et bredt udvalg af motoriserede hjælpemidler til handicappede. Du finder blandt andet en trehjulet el-scooter. Hvis du savner at dyrke sport, finder du også en specialdesignet kørestol, der gør det muligt at spille hockey. På den måde kan du få en god energiindsprøjtning, fart over feltet og kan blive en del af et aktivt fritidsfællesskab.

Relaterede indlæg