Kvalitets metaldetektorer til fødevareindustrien

dec11 1 - Kvalitets metaldetektorer til fødevareindustrien

Sponsoreret

I fødevareindustrien er der mange forskellige forhold, der skal overholdes, og det er virksomhedernes ansvar at have det udstyr, der gør dette muligt. Når man har med fødevarer til mennesker at gøre, er det vigtigt, at virksomheden har styr på hvilke ting, der må komme i nærheden af de produkter, som de producerer.

Ting som plastik, træ eller metal kan være farlige og direkte sundhedsskadelige for mennesker. Især hvis de ender i den mad, vi som forbrugere kommer i munden. Gennem forskellige tiltag sørger virksomhederne i fødevareindustrien for at eliminere mulighederne for, at der ender fremmedlegemer i den mad, de producerer.

Minimer metalliske fremmedlegemer i fødevarer

Når det kommer til at eliminere de metalliske fremmedlegemer i forskellige fødevareprodukter bruges en metaldetektor, som opsnapper de metalliske elementer. En metaldetektor er derfor et vigtigt redskab, når vi taler sikkerhed i fødevareindustrien. Der er strenge kvalitetskontrolstandarder, som en metaldetektor skal kunne overholde. Det er blandt andet vigtigt, at den har immunitet mod interferens, samt følsomhedsniveauer der opsnapper selv de mindste metalliske fremmedlegemer.

CEIA udvikler metaldetektorer til fødevareindustrien i ekstrem høj kvalitet. De overholder ikke kun de strengeste kvalitetskontrolstandarder, men overstiger dem. CEIA’s produkter er udviklet ved, at de har implementeret de mest avancerede elektroniske og mekaniske teknologier, hvilket giver deres kunder produkter fra øverste kvalitetshylde. Deres metaldetektorer er blandt andet ISO 9001 certificerede, bygget af EC- og FDA godkendte materialer, samt HACCP- og GMP-kompatible.

Har du eller din virksomhed brug for mere specialviden om metaldetektorer, så kan I kigge forbi multicheck.dk for at se deres udvalg af metaldetektorer fra CEIA. Her kan du også læse mere om, hvad der passer ind til jeres virksomhed.

 

Relaterede indlæg