Leasing af firmabil – vælg den rette leasingaftale

pexels pixabay 533562 scaled - Leasing af firmabil – vælg den rette leasingaftale

Sponsoreret

Der er mange gode grunde til, at erhvervsleasing er fordelagtigt, når du skal ud og kigge på ny firmabil. Måske kan du se fordelen i at slippe for stor belastning af din likviditet i virksomheden, slippe for administrationen af dine medarbejderes firmabiler foruden din egen, få en leasingaftale på forholdsmæssig afgift? Netop det og meget mere kan du få glæde af, når du vælger af lease din firmabil.

Erhvervsleasing hos Fleggaard Leasing

Søger du en leasing udbyder, der kan rådgive dig i retningen af den leasingaftale, der er mest fordelagtig for dig? Fleggaard Leasing er et godt bud herpå. Hos dette leasingselskab finder du både operationel og finansiel leasing med enten fast- eller variabel rente. Er du eksempelvis særligt glad for et mærke som Audi? Læs mere om Audi leasing – og find din kommende firmabil her.

Operationel leasing

Ved denne type af leasing får du den fulde pakke. Med i den månedlige ydelse får du, foruden finansiering af bilerne, også dækket omkostninger til service og vedligeholdelse i kontraktperioden. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om bilens restværdi. Med operationel leasing kan du også tilvælge aftaler om bilforsikring, vejhjælp, glasforsikring og brændstofadministration.

Finansiel leasing

Med den finansielle leasingaftale skal du som bruger selv stå for service og vedligeholdelse i kontraktperioden – modsat operationel leasing. Derudover skal du som bruger selv sørge for at finde en køber, der vil overtage bilen til markedsprisen, når aftalen udløber. Hertil kan du som ved operationel også tilvælge forskellige serviceprodukter såsom forsikring, vejhjælp og brændstofaftale.

Relaterede indlæg