Mangler du et godt værkstedsbord?

pexels andrea piacquadio 3822850 scaled - Mangler du et godt værkstedsbord?

Sponsoreret

Et godt værkstedsbord er mandens bedste ven – foruden bilen, motorcyklen og alt det andet. På værkstedsbordet er det nemlig muligt at lave alverdens små projekter, for eksempel male, svejse, bore, skrue, save og så videre. 

 

Hvordan vælger jeg et godt værkstedsbord?

Skal du vælge et nyt arbejdsbord, er det vigtigt at vælge et med den rette højde. Vælger du et bord der er for lavt, vil det med garanti ikke blive brugt nær så meget, som et i den rette højde. Til og med, vil du sikkert også opleve smerter i lænden, i og med at bordet er for lavt. En dårlig arbejdsstilling, vil med tiden også give varige mén, hvilket du sikkert ikke er interesseret i, så sørg for at vælge et der har den rigtige højde der passer til dig. 

 

Du bør også overveje længden på selve arbejdsbordet. Er du en type, der gerne har gang i flere ting af gangen, har du brug for et bord der er langt. Du kan for eksempel vælge en model på 3 meter. Du kan også overveje, om du har brug for ekstra skuffer. 

 

Hos ajengros.dk finder du et stort udvalg af borde, men også tilbehør i form af ekstra skuffer. På den måde kan du have alt lige ved hånden, når du arbejder og vælger du sågar at hænge en plade til værktøjet op på væggen, kan du have plads til endnu mere i værkstedet. 

 

Til sidst bør du gøre dig selv den tjeneste, ikke at prioritere udseendet på dit bord. For i den sidste evne er det “kun” et arbejdsbord, der skal stå i dit værksted. 

 

Relaterede indlæg