Nyttige Links

Featured billede Nyttige Links - Nyttige Links

Den teknologiske udvikling beviser hver eneste dag, at den er fuldstændig ustoppelig. Takket være de hurtige fremskridt, er hele verden i stand til at lære og udvikle sig hele tiden, hvilket igen resulterer i bedre og mere effektive løsninger på hver eneste af vores teknik-relaterede problemer.

Ligesom Mikmo elsker at dele godt og interessant indhold om de nyeste teknologiske fremskridt inklusive nogle gode gadget-anmeldelser, vil vi også gerne introducere dig for nogle nyttige teknologisk-relaterede online magasiner, der kan komplementere og styrke den viden, du får gennem vores websted.

PC Mag

post billede Nyttige Links PC Mag - Nyttige Links

Selvom navnet antyder at bladet kun handler om ‘pc’-relateret indhold, er der plads til meget mere i dette fantastiske magasin. Bladet indeholder også meget nyttigt indhold vedrørende Mac, Linux og andre computerrelaterede emner, desuden er der også noget som ikke er computerrelateret.

Popular Science

post billede Nyttige Links Popular Science - Nyttige Links

Dette blad indeholder emner så forskellige som: tips og nyheder indenfor sociale medier, teknologiske fremskridt, generelle nyheder og naturligvis videnskabsrelateret indhold,  PopSci, som de fleste kalder det, er fyldt med nyttig information.

T3

post billede Nyttige Links T3 - Nyttige Links

Hvis du er lidt nørdet, så er dette det perfekte magasin til dig. Her finder du de seneste spændende nyheder og anmeldelser om gadgets og teknologiske fremskridt. Dette magasin har dedikeret sig til alt indenfor teknologi i en sådan grad, at det er blevet kendt som gadget-bladET.

Wired

post billede Nyttige Links Wired - Nyttige Links

Wired publicerer alt om teknologi, da det fokuserer på at dele information om, hvordan teknologien og dens fremskridt har indflydelse på politik, kunst, økonomi og en bred vifte af forskellige fagområder. Selvom Wired er et online magasin, har det også en trykt version.

Computer World

post billede Nyttige Links Computer World - Nyttige Links

Artikler om mobilapps, internet, cloud storage, datasikkerhedssoftware og flere computerrelaterede emner diskuteres i dette blad. Hvis du elsker din pc, vil dette blive din hellige bog, så begynd at tjekke webstedet og lær alt, hvad de kan lære dig om nye fremskridt i computerverdenen.

Popular Mechanics

post billede Nyttige Links Popular Mechanics - Nyttige Links

Helt fra starten har dette magasin været fokuseret på teknologiske fremskridt i verden, og det diskuterer emner relateret til teknologien bag fly, biler, både og andre maskiner.

De har også artikler om økonomi og forretningslivet og den effekt teknologi har på det, Popular Mechanics er et af de mest kendte teknologi-relaterede magasiner i verden.

Takket være ovenstående links får du chancen for at lære mere om teknologi og forhåbentlig begynde at anvende noget af denne viden i din dagligdag. Vil du gerne vide mere om mobiltelefoner, biler, computersoftware og meget mere? Tjek disse ressourcer og hav det sjovt.