Om Mikmo

Featured billede Om Mikmo - Om Mikmo

Mikmo er et online magasin grundlagt i Danmark af Anne Lauritsen efter hun havde færdiggjort sit studie i informationsteknologi i sin hjemby.

Hun var en af de mest dedikerede studerende i løbet af hendes universitetsår. Hendes mål var at fortsætte med at bruge sin tid til at følge med i nye teknologier og tekniske metoder inden for informationsteknologi og elektronik generelt.

Det var i første omgang bare var en simpel blog, hvor hun kunne diskutere teknologiemner med andre med uddannelse indenfor informationsteknologi eller beslægtede fag, men hjemmesiden begyndte at blive mere populær, efter at hun besluttede sig for at være vært for en række teknisk orienterede begivenheder i Danmark.

Hundreder af teknologientusiaster fandt en niche hvor de alle kunne føle sig velkomne. Det var en god følelse. Derefter fandt hun nogle samarbejdspartnere og startede webmagasinet, som vi kender det i dag.

Mikmo fokuserer hovedsagelig på teknologiske fremskridt og hvordan tingene virker, men vi laver også vejledninger til folk, der elsker at lave egne ting. Vi udgiver også listeartikler til folk, der er ved at købe noget udstyr, men ikke føler sig godt klædt på til at træffe beslutningen.

Vi ved, hvor ubehageligt det er at investere et stort beløb uden at være sikker på kvaliteten af sit køb, eller om kundeserviceplatformen fungerer som hævdet af virksomheden.

Vi har selv prøvet det, og derfor er vores listeartikler noget af det indhold, som der er flest forventninger til, og som flest spørger efter. Hvis du har forslag, så fortæl os det.

Vi håber, at vores projekt vil kunne holde sig flydende i rigtig lang tid, for her på Mikmo er vi begejstrede for vores job som din vigtigste informationsressource vedrørende teknologi og gadgets.