Opgrader din seng til en smart elevationsseng

bruce mars wBuPCQiweuA unsplash scaled - Opgrader din seng til en smart elevationsseng

Sponsoreret

Vi bruger mange timer i døgnet i sengen. Faktisk bruger vi op til en tredjedel af vores liv på at sove. Langt de fleste tager søvnen som en selvfølge uden at tænke videre over, hvad det er, søvnen rent faktisk gør ved vores krop, når vi sover.

 

Personlig tilpasset støtte

Hvis du vil sove godt, er det vigtigt at have en god seng af en ordentlig kvalitet. Da der findes mange forskellige senge at vælge imellem, kan det være svært at finde frem til den, der passer dig bedst.

 

Måske har du også brug for mere end en helt almindelig seng. Men derimod en seng som kan justeres efter dine personlige præferencer. Med en elevationsseng har du muligheden for selv at justere både højde, ryg og ben, så du får den passende støtte de steder, som du har brug for.

 

Fordele ved en elevationsseng

I en elevationsseng sidder der en lille motor, som kan regulere din liggeposition. Du har derfor mulighed for at tilpasse både ryghøjde, siddehøjde og om dine ben skal ligge helt vandret eller ej. Dette er med til at give dig den støtte, som du har brug for, endda også selvom du ligger i en dobbeltseng.

 

Du kan nemlig både få en enkelt elevationsseng, men også modeller med plads til to personer. Elevationssengen til to personer er lavet med en split topmadras, som er anderledes end mange andre topmadrasser, fordi den har et snit i midten. Det betyder, at I kan indstille sengen til jer hver især, uden at sengene påvirker hinanden.

Relaterede indlæg