Opgrader dine manuelle ovenlysvinduer

daria nepriakhina  8f4F7Jo0uI unsplash scaled - Opgrader dine manuelle ovenlysvinduer

Sponsoreret

Har du et eller flere ovenlysvinduer i dit hjem, får du masser af dagslys ind i boligen om dagen. Men det kan også være svært at nå vinduerne, hvis de er uden for rækkevidde, når du eksempelvis skal åbne og lukke dem.

Derfor kan det være, at du aldrig rigtig bruger vinduerne til andet end dagslys. Men rent faktisk kan du på ingen tid opgradere dine manuelle ovenlysvinduer til elektriske for at gøre dem endnu smartere.

Sådan gør du dit ovenlysvindue elektrisk
Hvis du har et vippevindue, som er fra år 2000 eller nyere, er der mulighed for at opgradere det til et Velux Integra ovenlysvindue. Du skal blot vælge de Velux Integra elektriske ovenlysvinduer samt solafskærmning alt efter, hvad der passer til dit hjem og dine behov.

Ønsker du at være sikret et bedre indeklima, kan du tilføje Velux Active indeklimakontrol, der kontrollerer indeklimaet for dig. Her får du et praktisk Smart Home-system, som du selv kan opsætte.

Fordele ved Velux Integra
Med Velux Integra elektriske ovenlysvinduer opnår du flere praktiske og behagelige fordele.

Eksempelvis får du muligheden for at åbne og lukke dine vinduer ved blot et enkelt tryk. Samtidigt kan du også styre den indvendige og udvendige solafskærmning, hvilket er en fordel for dig, der ikke kan nå dine ovenlysvinduer.

Står vinduet åbent, og begynder det at regne? Så skal du ikke døje med at komme hen til vinduet eller trykke på en knap, da vinduet lukker automatisk, hvis det starter med at regne.

Relaterede indlæg