Overvejer du et støjhegn?

pexels andrea piacquadio 3761509 scaled - Overvejer du et støjhegn?

Sponsoreret

Forestil dig at du sidder udenfor en dejlig sommeraften. Du sidder stille og roligt og nyder stilheden, der stille sænker sig over kvarteret, men pludselig bliver stilheden afbrudt af larmen fra den nærliggende motorvej? Bor du ved siden af eller i nærheden af en motorvej? Så er du sikkert også bekendt med problemet, og det kan derfor være en god ide, at overveje om et støjhegn kan være vejen frem?

 

Et støjhegn er lavet til at forhindre larmen i at genere dig, når du sidder i din have. Larmen vil selvfølgelig ikke kunne forsvinde helt, men den vil blive afskærmet, så du bedre kan holde ud at sidde i ude i din have, uden nødvendigvis blive forstyrret af den. 

 

Har du brug for et støjhegn i haven?

Det kan også være, at du i stedet bor lige op af en trafikeret vej, måske har du endda en terrasse lige ud til, hvorfor det ofte kunne være rart at der var mere ro? I sådanne tilfælde kan et støjhegn, også være en god ide. 

 

Hos pilebyg.dk kan du nemt og bekvemt bestille et lydisolerende hegn, som kan være med til at holde larmen væk, eller delvis væk fra din bolig. Naturskærmene kræver alle et minimalt vedligehold, hvilket både er praktisk men også flot, idet hegnet i løbet af tiden, vil udvikle en flot naturlig patina, som vil falde flot i med den omkringliggende natur. 

 

Søger du efter et sted, som kan hjælpe dig med at skærme dit hus mod en irriterende støj- Så kontakt pilebyg.dk allerede i dag, for at høre nærmere om, hvordan du kan lydisolere med et naturligt støjhegn. 

 

Relaterede indlæg