Printerpapir til kontoret – pros & cons

sept1 - Printerpapir til kontoret – pros & cons

Sponsoreret

Papir er ofte en populær vare på kontoret. Men skal man egentlig have dårlig samvittighed over at bruge meget papir? Det papirløse samfund er i hastig fremgang og selvom, at det er godt for miljøet, så er der ikke noget der slår en bog eller samling af dokumenter, frisk fra print. Vi har besluttet os for at undersøge papiret nærmere.

Vælger du papir frem for digitale dokumenter?

Hvis du heller ikke kan få nok af papir, så læs endelig videre. Når du skal vælge papir til dine tryksager, så er det vigtigt at vælge papir fra Europa eller Norden. EU´s regler er heldigvis ret stramme på dette område, hvilket betyder at, hver gang der bliver fældet et træ, bliver der også plantet et nyt.
FSC-mærket er din sikkerhed for, at du får noget papir, som er produceret i et bæredygtigt skovbrug. Når du skal vælge papir til kontoret, er dette det oplagte valg. Papir er ikke en synder i forhold til rydning af regnskoven, dette skyldes at vi er rigtig gode til at genbruge både papir og pap.

Sådan vælger du det rette trykkeri

Når du skal ud og vælge trykkeri til dine tryksager, bør du vælge et dansk trykkeri. Standarden er høj, og de fleste processer er automatiseret, hvilket betyder at arbejdsforholdene er i top. Gå gerne efter et svanemærket trykkeri. Papir er en fantastisk ressource, som både er bæredygtig og alsidigt – det kan med andre ord kan udnyttes på mange forskellige måder. Heldigvis behøver du ikke at have dårlig samvittighed, hvis du foretrækker en fysisk bog, fremfor den digitale udgave. Dermed ikke sagt, at man skal fråse med papiret, for det skal man naturligvis ikke.

Relaterede indlæg