Sådan får du bildrømmen til at gå i opfyldelse

sept1 1 - Sådan får du bildrømmen til at gå i opfyldelse

Sponsoreret

Leasing er en praktisk, forudsigelig og oplagt måde at få din bildrøm til at gå i opfyldelse – især hvis du går efter et bilmærke af den eksklusive slags. Privatleasing er en løsning, som gennem de sidste par år er blevet populær, netop fordi den giver en hvis sikkerhed omkring din biløkonomi.

Drømmer du om en ny bil?

Privatleasing er en måde at anskaffe sig en ny bil på uden at skulle stå med alle de faste udgifter til reparation og billån. Du har en fast leasingydelse, som betales hver måned. Det er normalt, at man betaler en engangsydelse, når leasingkontrakten indgås. Den faste ydelse gør det nemt at lægge et budget, og du undgår at være plaget af store uforudsete udgifter. Nogle leasingkontrakter tillader, at du kan købe bilen efter endt leasingperiode eller forny leasingkontrakten på en nedsat ydelse, da bilen ikke længere er fabriksny.

Sådan leaser du en Mercedes

Mercedes er et bilmærke af ægte, tysk kvalitet, som stadig oplever stor popularitet den dag i dag. Mercedes leasing er din mulighed for at få en fabriksny Mercedes, uden at du skal tænke på billån og dyre reparationer. De fleste leasingkontrakter vil stadig kræve, at du udover leasingydelsen også tegner en forsikring og betaler for benzin og grøn afgift. Når du underskriver leasingkontrakten, følger der også automatisk en kilometerpakke med, som dikterer hvor mange kilometer, du har mulighed for at køre om året. Hvis dit kørselsbehov ikke varierer meget, er leasing et godt alternativ, når du er på udkig efter en ny bil.

Relaterede indlæg