Sådan får du dit barn til at elske at være ude  

pexels scott webb 36965 scaled - Sådan får du dit barn til at elske at være ude   

Sponsoreret

Mange forældre kender til den udfordring det er, at få deres børn til at lege udenfor. Det kan være en udfordring at få dine børn til at bruge haven, når det kommer til at lege i den og udforske den. Heldigvis behøver det ikke at være sådan! Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan få dit barn til at elske jeres have.

Det handler om, at du skal gøre haven sjov og indbydende for dine børn, og det får du tips til, hvordan du kan gøre her.

Gør haven sjov og indbydende

 

For at få børnene til at elske at være ude, og for at du kan få dem til at se haven som et sted fyldt med sjove aktiviteter, må du selv gøre lidt.

Det kan være, at du skal investere i noget nyt legetøj, som for eksempel en trampolin. Dit barn kan helt sikkert bruge mange timer på en trampolin, da det er en sjov og aktiv udendørs aktivitet, som de fleste børn elsker. Sørg for, at du nedgraver din trampolin, så dit barn ikke slår sig, når han eller hun falder af den.

Du kan også forberede nogle sjove værkstedsaktiviteter, hvor børnene kan lave interessante projekter. Det kan være, at de skal bygge deres egen hytte, eller de kan male et maleri på en stor stykke pap eller lærred. Med en sådan kreativ aktivitet, sikrer du ikke kun at børnene har det sjovt, men også at de er kreative og lærer noget nyt.

Derudover er det en god ide at planlægge udendørsaktiviteter og timer i haven sammen med dine børn. Det vil hjælpe dem med at værdsætte og nyde deres tid udenfor, og forhåbentlig få dem til at se frem til det.

 

 

Relaterede indlæg