Sådan får du fremragende løbetur – hver gang

pexels pixabay 40751 - Sådan får du fremragende løbetur – hver gang

Sponsoreret

Hvis du løber jævnligt, har du helt sikkert oplevet, at nogle løbeture bare er meget bedre end andre. Ofte handler det om den indre motivation, der kan være lidt af en kamp at skabe.

Det er ganske lokkende bare at springe den ene løbetur over. Måske er du god til alligevel at presse dig selv, når motivation er helt i bund, og så er det jo rigtig godt. Ellers ved du måske, at du kommer til at nyde det, når du er i gang med løbeturen, og det giver motivation et lille spark.

Hvis du derimod er meget dårlig til at få bugt med den manglende motivation når du skal på løbetur, kan det skyldes, at du ikke har gjort det attraktivt, sjovt og spændende nok for dig selv.

Løbeur

Vi er som mennesker mere motiverede for at dyrke en hvilken som helst sport, når vi har noget godt udstyr, som kan hjælpe os til at gøre det rigtig godt.

Et løbeur vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at holde motivationen tårnhøj. Uret kan nemlig blandt mange andre ting tracke din løberute, din hastighed og måle din puls.

På den måde kan du se, hvor meget du udvikler dig for hver løbetur. Du kan sammenligne din løbetur i sidste uge med den, du lige har taget og på den måde være i en lille konkurrence med dig selv. Det er i sig selv meget motiverende for enhver løber.

Det bedste er, at du kan udforske nye løberuter, som dit ur automatisk gemmer i dens GPS, så du nemt kan finde dem igen. De nye ruter kan variere i kilometer, så du får flere muligheder, når du skal på løbetur og ikke altid føler, at du skal tage den samme rute.

 

 

 

Relaterede indlæg